Tillbaka

Blogg

Adme AB grundades 2011 och sen dess har vi hjälpt kunder i alla möjliga branscher, storlekar, budskap och utmaningar att ta fram animerade företagsfilmer. Så vad har vi lärt oss längs vägen?

Som byrå med över 10 års erfarenhet i branschen, har vi lärt oss en hel del om att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och driva tillväxt för sina verksamheter. Genom åren har vi samlat på oss värdefull kunskap och erfarenhet som vi vill dela med oss av.

En av de viktigaste lärdomarna vi har fått är vikten av att arbeta MED våra kunder. Att förstå deras behov och utmaningar är avgörande för att kunna leverera lösningar som verkligen fungerar för dem och deras målgrupp. Oavsett om det är anställda, investerare, kunder,  potentiella kunder eller något helt annat. Genom att ha en öppen dialog och regelbunden kommunikation kan vi skapa en stark relation med våra kunder och säkerställa att vi alltid är på samma sida.

Vi har också lärt oss att det inte finns någon universallösning som fungerar för alla. Varje kund är unik och kräver en skräddarsydd strategi som passar deras specifika behov och mål. Genom att ta hänsyn till kundens bransch, målgrupp, budget och andra faktorer kan vi skapa en strategi som är skräddarsydd för just deras behov. Däremot finns det en universalprocess - eller i alla fall - en egenutvecklad Adme process. Som inte bara garanterar ett bra samarbete och resultat utan också en tydlig prisbild. Vill du veta mer om vår process? Ta en titt på detta blogg inlägg XXXX

Vi har också upptäckt att det är viktigt att ha en holistisk syn på marknadsföring och inte fokusera på en enda kanal eller taktik. Då samma strategi inte alltid genererar samma resultat beroende på kanal och innehåll. Här blir det också viktigt att se sin produktion från flera olika perspektiv, redan från start. För att kunna hålla tiden effektiv och fokuserad på aktiviteter som verkligen genererar resultat. 

Har vår blogg inspirerat dig?

Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just ditt företag att använda animerad film!

Kontakta oss