Animerad företagsfilm

Förklara komplexa ämnen på 1 minut
Boka möte
§
Vårt syfte

Förklara det komplexa med hjälp av animerad film

Kraftfull storytelling

Vi omvandlar svåra koncept till förenklade, engagerande berättelser framförda av professionella berättarröster, som skapar en stark känsla av inlevelse för tittaren.

Skräddarsydd stil

Våra animatörer skapar en unik filmstil som både passar ert varumärke och tonalitet, för att säkerställa en sammansvetsad och tilltalande visuell upplevelse.

Kompakt format

Animation, text, berättarröst och musik kombineras för att skapa ett kompakt och engagerande format som förklarar vilket ämne som helst på bara en minut.

Några exempel

Jakt på en egen film? kontakta oss via info@adme.se

Boka en en kostnadsfri behovsanalys där vi kan tillsammans titta på hur vi kan hjälpa er paketera ert budskap genom animerad film.

Våra kunder

200+ glada kunder i alla möjliga branscher

Under det senaste decenniet har Adme skapat över 1 000 animerade företagsfilmer för mer än 200 nöjda kunder i norden, storbritanien och USA.

Svenskt Näringsliv är en svensk arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.Accenture plc är ett irländskt-amerikanskt multinationellt företag med verksamhet inom bland annat strategisk rådgivning, konsulttjänster, informationsteknik, digitalisering och optimering av verksamheter.Sepsisfonden vill öka medvetenheten och sprida kunskap om sepsis till allmänhet, beslutsfattare och sjukvårdspersonal. 10x Genomics, Inc. är ett amerikanskt bioteknikföretag som designar och tillverkar gensekvenseringsteknologi som används i vetenskaplig forskning. Ikea är ett multinationellt möbelföretag grundat i Sverige.Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar.ICA-handlarnas Förbund är en ideell förening och medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare.Utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för medicinsk diagnostik vid patientnära testning.Länsstyrelsen ska verka för att nationella mål får genomslag i länet och samtidigt ta hänsyn till regionala förhållanden och förutsättningar. Truecaller är en global nummerupplysningstjänst som används via en mobilapp.

“Our latest eLearning on Diversity & Inclusion training now has over 500 reviews internally at Atlas Copco with 83% of participants giving it highest possible score"

Susanne Petri, VoyadoLouisa Woods, Atlas Copco Global Diversity & Inclusion Manager.
Emma Wikefeldt. Marketing manager på Techbuddy.
Louisa Woods

Atlas Copco, Global Diversity & Inclusion Manager

”Hela processen var väldigt smidig och Adme är otroligt lösnings- och kundfokuserade. Vi är väldigt nöjda med resultatet!”

Louisa Woods, Atlas Copco Global Diversity & Inclusion Manager.
Emma Wikefeldt. Marketing manager på Techbuddy.Richard Skalsky, Eastcoast VD
Emma Wikefeldt

Techbuddy, Marketing Manager

”Samarbetet med er har fungerat perfekt och vi är mycket nöjda med resultatet! Väldigt kul att hur vi gått från idé till realiserad film. Tack för bra produktion och samarbete!”

Emma Wikefeldt. Marketing manager på Techbuddy.Richard Skalsky, Eastcoast VDSusanne Petri, Voyado
Richard Skalsky

Eastcoast, VD

"Voyado's strategy is to use as much video-based material as possible, Adme has become an integral part of how we succeed in our goal"

Richard Skalsky, Eastcoast VDSusanne Petri, VoyadoLouisa Woods, Atlas Copco Global Diversity & Inclusion Manager.
Susanne Petri

Voyado

Förmedla kunskap snabbt

Vi hjälper er konkretisera mål, förväntningar och innehåll genom vår process och bidrar med vår egen expertis för att hjälpa er.

Kontakta oss
PRISSÄTTNING & TILLÄGG

Priskonfiguratorn

På Adme har vi skapat ett unikt prisverktyg som ger omedelbart fastpris på produktionen baserat på många variabler, vilket underlättar budgetplanering och transparens.

Gå till priskonfiguratorn