Admes dataskyddspolicy

Vad vi står för

För oss är det viktigt att vara helt transparenta med vilka uppgifter vi samlar in om dig som besöker vår hemsida. Här berättar vi allt om hur och varför vi samlar in data.

Psst – vi har redan gjort flera filmer som förklarar hur andra hanterar den nya lagstiftningen. Behöver du också en?

Kunder

Som kund till Adme sparas personuppgifter för människorna involverade i ett projekt: från fakturareferens i vårt ekonomisystem till kundcitat på hemsidan. Detta görs i affärssyfte och av juridiska skäl. Våra kunders personuppgifter sparas i vårt ekonomisystem, avtalssystem, CRM och mailklienter. Om en kund lämnar ett varmt och bultande citat i slutet av ett projekt så kan det hända att citat med personens namn, bild och roll läggs upp på vår hemsida, används i en säljpresentation eller hamnar i vår kundbok. Som kunder till Adme läggs ni automatiskt till i vår maillista för nyhetsbrev för att bli inbjudna till våra AW-kvällar och frukostseminarier, få strategiska tips på hur ni kan få mervärde av det ni har köpt och annan nyttig information om vad som händer med er favoritleverantör. Om en kund vill sluta få nyhetsbrev från oss är det bara att avregistrera sig i ett mailutskick. Då kommer festinbjudningarna att sluta komma, vi lovar.

Leverantörer

Som underleverantör till Adme finns era personuppgifter sparade av juridiska och relationsmässiga skäl. Precis som för våra kunder sparas kontaktpersonens personuppgifter i vårt ekonomisystem, CRM och mailklienter. Som leverantörer läggs ni automatiskt till i vår maillista för vårt nyhetsbrev, för att vi ska kunna hålla er uppdaterade på allt som rör Adme som vi känner är i våra leverantörers bästa intresse. Det kan också hända att det kommer en eller annan festinbjudan om ni har tur. Om ni som leverantörer inte vill få våra nyhetsbrev är det bara att avregistrera sig i ett mailutskick och säga tack och hej leverpastej till Adme som kund. 😉

Prospekt & Nätverkskontakter

Om du är beslutsfattare på ett häftigt, framgångsrikt bolag och inte har Adme som kund eller leverantör ännu, så är chansen stor att vi kommer att springa på varandra förr eller senare. Det kan antingen vara i affärs-, kunskaps- eller nätverkssyfte. Vi tror starkt på personliga relationer och använder vårt CRM-system och våra mailklienter för att värna om våra kontakter. Som ett helt kallt lead har vi 30 dagar på oss att få en respons från dig innan vi raderar dig från CRM:et. Om vi istället får igång en dialog så sparas era uppgifter i upp till fem år på grund av att vi har långa säljcykler. Därefter, om det inte finns något affärssyfte eller funnits löpande nätverkskontakt under de senaste två åren, raderas ni från våra system. För att ta del av vårt fantastiska nyhetsbrev som prospekt eller nätverkskontakt behöver ni antingen fylla i ett formulär på hemsidan eller bli personligen inlagd av oss på Adme. Om vi lägger in er blir det alltid i samband med ett personligt mail från en av oss som förklarar varför och med möjligheten att snabbt avböja.

Övergripande

Adme säljer inte vidare personuppgifter som vi samlar in. Om ni har frågor om hur Adme hanterar personuppgifter eller vill kontakta Adme om något gällande GDPR så är det bara maila oss på: gdpr@adme.se

Skapa magi med Adme

Kom igång med ert nästa filmprojekt redan idag!
Copyright © 2019 Adme AB