Explainer

Våra priser

Vad är en explainer video?

Företagsfilm, informationsfilm eller reklamfilm - vad ska man egentligen kalla det? Vi använder oftast det engelska namnet: explainer video. En explainer video är en kort film som på ett enkelt sätt förklarar en produkt eller tjänst. En explainer är ofta animerad och ett effektivt kommunikationsverktyg som engagerar, informerar och berör.

Våra projekt

Adme är ett produktionsbolag i Stockholm. Sen 2012 har vi producerat över 600 animerade informationsfilmer. Här är ett urval av några av våra favoriter.

Hittar du inte det du söker?

Med över 600 filmer i bagaget har vi exempel från nästan alla branscher. Skriv till oss så sätter vi ihop en skräddarsydd lista med utvalda case.

Ta kontakt

Bestseller Executive Day

Bestseller anordnar föreläsningsevenemang för att förmedla den bästa kunskapen som finns på vår planet.

Boule Medical

Boule Medical erbjuder blodanalyssystem i toppklass inom både human och veterinär hematologi.

Ekonomistyrningsverket

ESV är en förvaltningsmyndighet som har kontroll på statens finanser och utvecklar ekonomistyrningen.

Goava

Goavas smarta plattform hjälper B2B-säljare att arbeta datadrivet och prioritera rätt.

Ica-handlarnas

Ica-handlarnas Förbund bildades 1940. Nästan 80 år senare var det dags för en uppdatering av stadgarna!

Maxcyte

Maxcyte är ett globalt life science-bolag som driver utvecklingen av nästa generations cellbaserade läkemedel.

Orango

Orango erbjuder branschspecifika systemlösningar för förenklade arbetsprocesser.

Private Identity Control

Har du koll på vad olika företag egentligen vet om dig? Ta tillbaka kontrollen med Private Identity Control!

Reco

Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Låt dina nöjda kunder säga sitt!

Sepsisfonden

Sepsisfonden sprider kunskap och samlar in medel till forskning, för bättre behandling av sepsis.

Starflow

Starflow är en underhållningsplattform som kopplar ihop skapare direkt med sina fans - helt utan mellanhänder.

Wellbefy

Wellbefy hjälper företag att hålla förbättra sina medarbetares välbefinnande och öka frisknärvaron.

Fasta priser

Vad kostar en animerad företagsfilm? Vi tror på fasta priser som kan anpassas efter varje kunds behov. Med vår smarta priskalkylator kan du räkna ut priset på din film direkt.

Räkna ut ditt pris

Mer än bara en film

Bakom kulisserna i varje projekt finns vår Adme Production, ett revolutionerande nytt sätt att skapa animerad film på. Alla filmer vi producerar är kompatibla med plattformen. Nya kunder får fri tillgång i 3 månader!

Upptäck Adme Platform

Vår process

Vi tror på processdriven kreativitet. Med en unik arbetsprocess säkerställer vi att varje projekt löper på utan överraskningar – så att vi tillsammans kan fokusera på kvalitet och kreativitet.

Läs mer

FAQ

Vad kostar en animerad explainer video?
Path 94
Priset för en animerad film kan variera mycket och bestäms av en rad olika saker. Hur lång ska filmen vara? Ska den göras på mer än ett språk? Hur ska filmen användas – i betalkampanjer eller bara internt? Med vår smarta priskalkylator kan du genom att svara på några enkla frågor räkna ut priset på just din film direkt!
Kan jag få rabatt om jag beställer mer än en film samtidigt?
Path 94
Ja! Vi har ett förmånligt rabattsystem, både om du beställer flera filmer samtidigt och om du är återkommande kund. I priskalkylatorn kan du se precis hur priset påverkas om du beställer flera filmer eller om du gjort film med Adme förut. 
Vad ingår när jag gör ett projekt med Adme?
Path 94
En standardproduktion inleds med ett uppstartsmöte med er projektledare, manusarbete och att vi arbetar fram en grafisk stil som passar just ert projekt. Därefter görs en draftfilm, vilket kan ses som en animerad storyboard, innan vi går vidare till den slutgiltiga produktionen. En röstinspelning görs med en professionell röstskådespelare som ni själva väljer och vi lägger musik på filmen innan slutleverans. Under projektets gång har ni löpande kontakt med er personliga projektledare och är alltid välkomna att ställa frågor. Läs gärna mer om vår process.
Vad händer när jag har beställt en film av Adme?
Path 94

Det första som händer när du har beställt en film är att vi kontaktar dig för att boka in ett uppstartsmöte. Där får ni träffa er projektledare och gå igenom förväntningar och förutsättningar för projektet. Läs gärna mer om vår process och förbered er inför mötet genom att ladda ner vår brief.

Hur kommer jag igång?
Path 94

Börja gärna med att fylla i alla förutsättningar för just ditt projekt i vår priskalkylator. Där kan du direkt begära offert utifrån de uppgifter du har fyllt i. Du kan också ta kontakt med oss direkt här.