E-Learning

Våra priser

Animation + E-learning

Vi är experter på animation. Och vi vet att rörligt innehåll engagerar. Därför tror vi att animerat innehåll varvat med interaktiva moment är framtiden för digitalt lärande.

Genom animerade filmer gör vi ert utbildningsmaterial lättförstått, enkelt att ta till sig och tillgängligt på alla språk. Med lika delar pedagogik och kreativitet skapar vi interaktiva kurser som hjälper er att nå era mål.

Paketerat för ditt LMS

Vi levererar dina kurser i ett format som bygger på världsstandarden SCORM, så att du enkelt kan integrera kursen i ditt LMS.

Priser

Digitalt lärande är ett kostnadseffektivt alternativ till traditionell utbildning. Med vår smarta priskalkylator kan du själv räkna ut ditt pris. Kontakta oss för skräddarsydda lösningar!

Våra priser

Varför e-learning?

Adme har hjälpt myndigheter och företag att skapa digitala kurser för:

  • Onboarding av nyanställda
  • Ändrade rutiner och arbetssätt
  • Kompetensutveckling
  • Utbildning i ny programvara
  • Introduktion till produkter och tjänster
  • … och mycket mer!

Hör av dig så visar vi exempel på kurser vi producerat tidigare och presenterar vår utbildningsfilosofi på djupet.

Ta kontakt

Mer än bara lärande

Bakom kulisserna på varje projekt finns vår plattform Cloud Production, ett revolutionerande nytt sätt att skapa animerad film på. Allt rörligt innehåll vi producerar till era utbildningar är kompatibelt med plattformen. Nya kunder får fri tillgång i 3 månader!

Upptäck Cloud Production

FAQ

Hur bygger jag min första kurs?
Path 94

I dagsläget bygger Adme ihop kurserna. Processen sköts stegvis och ni har möjlighet att lämna feedback i alla led. Vi undersöker möjligheten att implementera vår kursbyggare i produktionsplattformen Cloud Production, som ni kan läsa mer om här, så att ni i framtiden ska kunna sätta ihop hela utbildningar på egen hand.

Kan kurserna integreras med mitt LMS?
Path 94

Ja. Vi levererar kurser i ett format som bygger på världsstandarden SCORM, så att du enkelt kan integrera kursen i ditt LMS. SCORM står för Shareable Content Object Reference Model och är ett specifikt sätt att paketera utbildningsmaterial på. De allra flesta LMS på marknaden stödjer SCORM. Det sista vi gör när vi producerat en utbildning åt dig är att paketera den i ett SCORM-kompatibelt format som enkelt laddas upp i ditt LMS. 

Kan jag göra kurserna på flera språk?
Path 94

Ja. Vi rekommenderar att ni erbjuder era kurser på flera språk, eftersom man lär sig bäst på sitt eget modersmål. Vi har ett nära samarbete med en översättningsbyrå som ser till att innehållet blir korrekt oavsett språk. Det finns ingen begränsning på hur många språk kursen kan produceras på.

Vem skapar innehållet?
Path 94

Du kan välja att själv ta fram innehållet till din kurs eller att låta Adme hjälpa till med det. Vi har lång erfarenhet av att ta fram pedagogiska e-kurser för både företag och myndigheter. Vi förespråkar interaktiva utbildningar där rörligt innehåll kombineras med text och bilder för bästa pedagogiska effekt. Hör gärna av dig så visar vi exempel på kurser vi producerat tidigare och presenterar vår utbildningsfilosofi på djupet.

Vilka data samlas in om kursdeltagarna?
Path 94

Vi lagrar ingen känslig information om kursdeltagarna. Systemet behåller dock uppgifter om vilka deltagare som har slutfört kursen. Det går också att sätta upp specifika krav som måste uppnås för att klara den aktuella kursen. I dessa fall lagras data om vilka delmål varje deltagare har uppnått.