E-Learning

Ett bättre sätt

Visste du att våra hjärnor hanterar rörligt innehåll betydligt snabbare än statiskt? Genom att kombinera rörligt material med text i en interaktiv e-kurs aktiveras olika delar av hjärnan. Det hjälper oss komma ihåg innehållet bättre. Därför är animation och digitalt lärande som gjorda för varandra.

Färdigpaketerat för ditt LMS

Vi levererar dina kurser i ett format som bygger på världsstandarden SCORM, så att du enkelt kan integrera kursen i ditt LMS.

Utbilda internt & externt

E-learning är ett effektivt sätt att erbjuda utbildning både internt och externt. Utbilda enkelt alla dina medarbetare i nya arbetssätt, eller imponera på nyanställda med en digital onboarding som lär ut era företagsvärderingar. Eller varför inte låta era kunder lära sig något nytt – på deras egna villkor? Med en webbkurs i ert expertämne kan ni utbilda era kunder när det passar dem.

Se exempel

Sedan vi började med e-learning har vi paketerat interaktiva kurser åt statliga myndigheter, Life Science-bolag och stora industriföretag. Boka en demo så visar vi exempel på vad som går att göra och presenterar vår utbildningsfilosofi på djupet.

Skapa magi med Adme

Kom igång med ert nästa filmprojekt redan idag!
Copyright © 2019 Adme AB