Cloud Production

Logga in

Animerad film på ett par minuter

Vi gör det möjligt för företag att skapa animerade filmer av högsta kvalitet – på bara några minuter. Med ett eget bibliotek av animerade sekvenser kan du skapa unikt videoinnehåll, skräddarsytt i ditt företags grafiska profil. Upptäck kraften i Cloud Production.

Designad för företags behov

Vår plattform är byggd från grunden med företags behov i åtanke. Företag idag både behöver och vill kunna sprida information i stor skala, och ofta över flera olika kulturer. Det måste kunna göras effektivt och enkelt – utan att tumma på kvaliteten.

Testa själv

Boka en kostnadsfri demo med Adme så går vi tillsammans igenom möjligheterna med Cloud Production för just er.

Priser

Med Cloud Production är möjligheterna oändliga. Utöka ditt bibliotek och experimentera med nytt innehåll. Få obegränsade exporter med vår smarta prenumerationsmodell. Hör av dig så berättar vi mer!

Kontakta oss

Kom igång

Beställ en film av Adme så får du fri tillgång till Cloud Production i 3 månader! Varje scen från din nya video blir en egen byggsten i plattformen.

Läs mer om explainer

FAQ

Hur kommer jag igång med Cloud Production?
Path 94

När du beställer film av Adme får du vid slutleverans också tillgång till ditt eget bibliotek i Cloud Production. Varje scen från din film laddas upp som en egen byggsten i plattformen. Byggstenarna kan du sedan använda för att bygga ett obegränsat antal nya filmer. Som ny kund får du fri tillgång till Cloud Production i tre månader efter att vi levererat din första film så att du kan testa systemet.

Vad är en byggsten?
Path 94

Som Cloud Production-kund har du ett eget bibliotek av det vi kallar byggstenar. Byggstenarna är animerade filmsekvenser som kan kombineras med varandra för att producera en film. Varje animerad sekvens är 10 sekunder lång, men du väljer själv hur många sekunder och vilken del av sekvensen som visas. 

Vem äger rättigheterna till materialet?
Path 94

Kunden äger rättigheterna till sina animerade byggstenar och kan få ut dem som separata filmfiler av Adme. Färdiga filmer som byggs i systemet ägs också av kunden. 

Hur fungerar prismodellen?
Path 94

Cloud Productions prismodell fungerar som en prenumerationstjänst där avgiften baseras på antal användare. Med en prenumeration kan du bygga ett obegränsat antal filmer per månad. Om du vill utöka ditt bibliotek med nya byggstenar eller låta en professionell berättarröst läsa upp ditt manus tillkommer en extra kostnad, allt annat ingår!

Hur många användarkonton ingår?
Path 94

I en standardprenumeration ingår 5 användarkonton. Du kan alltid lägga till fler konton efter behov.

Finns det någon gräns för hur många filmer jag kan göra?
Path 94

Nej, däremot kan varje enskild film vara maximalt fem minuter lång.