Användningsområden

Våra produktioner är mångsidiga.

Företagsfilm, informationsfilm, instruktionsfilm eller explainer videos? Våra produktioner kan kallas många namn, och har många olika användningsområden.

Vi ser till att anpassa filmen utifrån dina och mottagarens behov.

Vårt mål är alltid att skapa en produktion som lever upp till våra kunders förväntningar.

Läs mer om några potentiella användningsområden nedan.
A circle with a checkmark.
Vill du göra en presentationsfilm om ditt företag?
A circle with a checkmark.
Vill du göra en informationsfilm om ett viktigt ämne?
Berätta mer
An arrow pointing right.
A picture of someone holding a phone taking a course at Adme Academy.
A course called "Phishing Awareness".
Produktion av företagsfilmer för marknadsföring

Marknadsföring

Animerad reklamfilm

Animerad reklamfilm kan ha olika namn beroende på användningsområdet.

Ibland heter det företagsfilm, informationsfilm eller explainer video.

Oavsett namn, är denna typ av film ett väldigt bra sätt att exempelvis förtydliga budskap, visualisera processer och förmedla en känsla.

Det finns även möjlighet att skapa filmer som har olika inriktningar. Exempelvis filmer som fokuserar på varumärket, branding eller produktioner som är väldigt informativa och hjälper tittaren att förstå komplex information.

Ett ytterligare moment som gör att animerade filmer är underbara att jobba med, är att du inte behöver hitta skådisar, betala resekostnader eller leta inspelningsplatser. Då detta oftast kan vara tidskrävande och kostsamt.

Vid ett uppstartsmöte sätter vi oss ner tillsammans med våra kunder och går igenom allt väsentligt innehåll.

Sociala Medier

Det moderna medieutrymmet är övermättat, och att sticka ut från mängden har blivit en utmaning för de flesta varumärken.

En bra explainer video på sociala medier kan vara lösningen du letar efter. Du kan med hjälp av filmer nyansera din online närvaro med imponerande animationer som hjälper dig att presenterar ditt företag som ett innovativt varumärke som tänker utanför boxen.

Oavsett vilket budskap (produktlansering, kommunikationsvideo, evenemang, animation i sociala medier, videoberättelser) fungerar korta animerade filmer perfekt till nästan alla behov.

En av de största fördelarna med en explainer video är dess delbarhet. Det visar sig att tittare är mer benägna att dela innehåll som är roligt, underhållande och originellt.

Vi levererar alltid dina filmer i rätt format, anpassat efter dina önskemål och kanaler.

Produktfilmer

När det gäller att övertyga och konvertera din målgrupp anses video vara ett av de mest kraftfulla verktygen.

En tilltalande produktvideo är ett säkert sätt att informera och engagera befintliga och potentiella kunder. Oftast ser man innehåll som beskriver ett företag eller tjänst. Men ibland kan det vara fördelaktigt att djupdyka i produkten så att kunden har möjlighet att bilda sig en uppfattning kring vad de faktiskt köper.

Produktfilmer ger dig också en möjlighet att visa dina kommande kunder fördelarna av en produkt direkt vid det potentiella köptillfället.

Med en produktfokuserad företagsfilm eller explainer video kan du:

1. Öka konvertering och försäljning.
2. Öka din sidrankning i sökningar.
3. Öka klick till din sida
4. Förbättra engagemanget och skapa förtroende i ett tidigt skede

En välgjord produktfilm kan hålla i virtuella demos dygnet runt.
Produktion av Explainer videos för rekrytering

Rekrytering

Presentationsfilm av en tjänst

När arbetsmarknaden växer blir det ännu mer utmanande att anställa rätt individ. Rekryterare kanske undrar hur man marknadsför en en tjänst online på ett kreativt sätt?

Det är ingen överraskning att företag som använder film och video i rekryteringsprocessen får mycket fler ansökningar än de som inte gör det. Människor vill veta vilken tjänst de söker innan de söker.

Om du vill säkerställa att ditt företag attraherar rätt individ för rätt tjänst, de som passar perfekt in i ditt företag, är rekrytering med video rätt väg att gå.

Denna sorts rekryteringsfilmer kan effektivt visa upp ditt företag för potentiella anställda och introducera kandidater för bolagets värderingar, förväntningar och mycket mer.

Film som attraherar kandidater

Presentationsfilmer och rekryteringsfilmer ger företag den perfekta möjligheten att visa potentiella medarbetare hur företagskulturen fungerar och vad en vanlig dag på kontoret innebär.

Företagets presentationsfilmer hjälper sökande att avgöra om de passar in i ett tidigt skede. Kandidater som tilltalas av innehållet och företaget, kan därmed ta ett informeratbeslut om en ansökan!

Det finns även möjlighet att rätt kandidat ser din presentationsfilm som underhållande och tilltalande, och därmed går från att vara intresserad till exalterad över sin din tjänst.

I din rekryteringsfilm kan vi hjälpa dig att lyfta fram viktiga moment såsom; företagskultur, anställdas åsikter samt fördelarna med att arbeta för ditt företag.

Filmer för employer branding

Företagsfilmer och explainer videos används oftast inom marknadsföring men även rekryterings- och HR-team kan skapa innehåll för att engagera sina anställda och kandidater på nya, bra och innovativa sätt.

När du vill attraherar talang tävlar du oftast om deras uppmärksamhet mot en stor mängd andra konkurrenter.

I detta läget kan rekryteringsfilm vara ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att kommunicera vad som skiljer just ditt företag från mängden och varför de ska söka just din tjänst.

Employer branding består såklart av många delar. Det är dock alltid fördelaktigt att använda engagerande innehåll såsom film och video för att marknadsföra ditt företag som en optimal arbetsplats.

Studier visar att jobbtjänster får 36 procent fler ansökningar om de kombineras med företagsfilm.  
Produktion av Instruktionsfilmer för e-utbildningar

Utbildning

E-utbildningar

Video är en snabbt växande eLearning-resurs. Utbildningsfilmer ökar tillgänglighet, är prisvärt och anpassningsbart.

Ibland kan långdragna föreläsningar bli tråkiga, speciellt i dessa tider där människor är vana vid snabbare och snabbare informationsöverföring.

Animerade instruktionsfilmer kan kännas lätta och informella, men de lämpar sig bra för tungt, ofta svårtillgängligt innehåll.

Använd dem för att introducera dina medarbetare till ämnen som kan vara abstrakta, innehålla komplexa termer eller relatera till specifika frågor på arbetsplatsen.

Våra instruktionsvideos och utbildningsfilmer bryter språkbarriärer och är perfekta för globala eller spridda team.

Vi har kapaciteten att leverera filmer i ett flertal språk, tillsammans med översättning och undertexter.

How-To instruktionsfilmer

De är omöjliga att missa när du bläddrar igenom ditt sociala mediaflöde – snabba, kraftfulla videor som förklarar hur man gör olika saker – baka en tårta, designa ett skrivbord och diverse enkla life hacks.

Att producera how-to filmer  kan hjälpa dig att bli uppmärksammad online, eller helt enkelt bara hjälpa dig att dela din kunskap med din målgrupp på sociala medier.

Helst borde du välja ett ämne som är visuellt tilltalande och som enkelt kan brytas ner i mindre bitar för din publik. Oavsett om du vill visa upp best practise metoder, enkla tips och tricks kan detta formatet vara rätt för dig och ditt företag.

Instruktionsfilmer är ett särskilt effektivt sätt att lära sig nya saker eftersom videon visar exakt hur man gör specifika saker.

How-To sökningar är otroligt populära. Tänk bara på hur du själv använder Google eller YouTube. De kan också vara ett bra tillfälle för företag att visa upp sina produkter.

Majoriteten av kunder föredrar att se en instruktionsfilm istället för en annons.

Med våra How-To instruktionsfilmer kan du enkelt hjälpa dina kunder.

Onboarding och träning

När du anställer nya medarbetare i din organisation bör ditt mål vara att stimulera och engagera dem.

För att säkerställa att din inlärningsstrategi fångar varje enskild anställds intresse och uppmärksamhet måste den tilltala en mängd olika inlärningsstilar.

Forskning tyder på att genom att använda sig av video ökar förmågan att ta in information i genomsnitt med 3-6 gånger jämfört med traditionella träningsmetoder.

A
tt förmedla för nyanställda att du värdesätter och bryr dig om dem skapar en välkomnande atmosfär som uppmuntrar till låg personalomsättning och hög produktivitet.

Att skapa en framgångsrik onboarding upplevelse (med hjälp av video) stärker företagskulturen och bolagets varumärke, vilket skapar en win-win-situation för alla.

Är du ute efter en film eller video till ditt företag eller organisation?

Påbörja ditt filmprojekt med oss idag.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fast pris
Fast leverans